SISAPRESTO presenteert de SISAPRESTO app voor verdere verbetering van zijn ondersteuning.

Onverwacht hydraulische problemen? Je wil ze uiteraard zo vlug mogelijk oplossen maar je weet niet wie te contacteren? Laat staan dat je weet wie in de buurt is. Herkenbaar? Niet meer met deze app!

Van zodra je de app opstart tonen we alle depanneurs met bovenaan het centrale noodnummer van SISAPRESTO. De volgorde van de filiaalhouders wordt bepaald door de afstand t.o.v. jouw huidige locatie. Diegene die het dichtst bij jou aanwezig is staat bovenaan, de verst verwijderde staat onderaan. Kies de filiaalhouder die je wil contacteren en je krijgt een overzicht van alle contactgevens. Met 1 druk op de knop kan je de persoon contacteren.

Bovendien kan je je aanvraag tot ondersteuning bevestigen met een SMS. Zo ben je zeker dat de filiaalhouder verwittigd is en er geen kans is dat er informatie of tijd verloren gaat.  

De app kan je installeren op de meeste android-toestellen en vind je in de Google Pay Store.

Installatie:
Open Google Play Store op je smartphone en zoek naar "SISAPRESTO". Volg de gekende stappen om een app te installeren. We hebben enkel toestemming nodig om je huidige locatie te kennen en te bellen.